101 trandafiri 8 martie

101 trandafiri 8 martie – atunci cand vorbim de ziua speciala de 8 martie, nu vorbim doar despre ziua mamei, ci vorbim despre ZIUA FEMEII. Si care este cea mai importanta femeie din viata ta, dupa mama? Exact! Sotia, iubita sau logodnica ta. Si pentru ca 8 martie este o zi speciala pentru orice femeie si se va astepta la un cadou WOW din partea ta, ne-am gandit sa iti vorbim astazi despre unul dintre cele mai romantice cadouri din toate timpurile pentru orice femeie.

Top 10 cele mai frumoase buchete 101 trandafiri din lume

Ai ghicit: este vorba despre buchete 101 trandafiri 8 martie! Aceste buchete de flori gigantice sunt considerate unele dintre cele mai dorite si asteptate cadouri de catre orice femeie, fiind considerate adevarate declaratii de dragoste. Petalele celor 101 trandafiri poarta soapte de iubire adevarata catre sufletul oricarei femei, iar ziua de 8 martie este ocazia perfecta pentru a-i trimite acasa sau la birou un buchet de 101 trandafiri!

ofera 101 trandafiri 8 martie

In floraria FlorideLux vei gasi foarte multe modele de astfel de buchete si avantajele pentru comanda online buchete 101 trandafiri sunt multiple:

  • livrare garantata de 8 martie!
  • livrare gratuita in peste 12000 de localitati din Romania
  • felicitare cadou
  • SMS confirmare livrare
  • poza martor pe email inainte de livrare
  • vaza inclusa acolo unde apare in poza
  • 20% discount suplimentar cu cardul de fidelitate FlorideLux
  • 10% discount suplimentar pentru orice client cu cont inregistrat, abonat la newsletter

Acum este momentul perfect sa o faci fericita, acum este momentul perfect sa ii trimiti un buchet special de trandafiri, alaturi de o declaratie de dragoste scrisa elegant pe o felicitare premium. Stim sigur ca ea asteapta de la tine un astfel de cadou special mai ales de 8 martie, ziua femeii de pretutindeni!

101 trandafiri 8 martie

Am selectat mai jos pentru tine cateva modele de buchete de trandafiri imense, gata pentru a fi comandate oricand online! Daca vrei sa comanzi ceva anume, este suficient sa dai click pe pozele de mai jos. Te asteptam de 8 martie sau in oricare alta zi romantica din an! 🙂

101 trandafiri 8 martie 101 trandafiri 8 martie cadou 101 trandafiri 8 martie, 119 trandafiri rosii

One comment

Add Comment