Cosuri cu flori 8 martie
Cosuri cu flori 8 martie
Cosuri cu flori 8 martie - poate printre cele mai cumparate produse pentru perioada 8 martie, aceste aranjamente florale impresioneaza orice destinatar prin abundenta florala, versatilitatea de design, rezistenta florilor in aranjamente si usurinta de transport. Dar stati, ca le detaliem pe toate imediat. Vroiam sa va spun inainte ca aranjamentele florale tip cosuri cu flori 8 martie sunt printre cele mai indragite produse in floraria noastra atat online cat si offline.

Cosuri cu flori 8 martie: abundenta florala

Fie ca vorbim de un cos cu flori multe sau unul cu flori putine, un astfel de aranjament floral este la fel de impresionant si pare la fel de abundent. Sta in maiestria florarului sa puna in evidenta fiecare floricica pe care o foloseste in cos, prin coloristica, asezare si prin cosul in sine pe care il foloseste. Spre exemplu, cele 2 cosuri de mai jos sunt ambele realizate cu flori de primavara, petale de flori delicate si parfumate care vor atrage imediat destinatarul. Primul cos, insa este creat din peste 50 de fire lalele, liliac, ranunculus si lisianthus. Al doilea cos, insa, este creat din 9 fire narcise si 8 fire lalele, alaturi de crizanteme de gradina.

cosuri cu flori 8 martie liliac cosuri cu flori 8 martie narcise Versatilitate de design pentru cosuri cu flori 8 martie:

Cosurile cu flori sunt realizate pe baza de burete floral, care ne confera noua, precum artisti florali, o foarte mare libertate in creatie. Putem realiza cosuri pe inalt, pe o parte, pe laterale sau pe rotund. Astfel, poti cumpara un cos cu putine flori (=buget mic), dar care sa impresioneze prin asezarea inedita si artistica a florilor. cosuri cu flori 8 martie lalele rosii cosuri cu flori 8 martie lalele

Rezistenta florilor in cosuri 8 martie:

Un aspect foarte important legat de acest tip de aranjamente florale pentru ziua Femeii este rezistenta. Florile sunt taiate scurt in aranjament si asezate in burete floral imbibat cu apa, lucru care le confera o viata de pana la 14 zile in cosul respectiv. Astfel, daca te decizi sa cumperi un cos cu flori cu ocazia 8 martie, destinatara se poate bucura de cadou inca 2 saptamani de la primirea lui.

Usurinta transportului pentru aranjamente in cos:

Femeile in general primesc foarte multe flori de 8 martie. Buchete, aranjamente, flori la fir etc. Pe care crezi ca va alege sa le ia acasa pentru a se bucura personal de ele? Ai ghicit! Pe cele pe care le poate cara foarte simplu. Cosurile cu flori in general o toarta rezistenta care le permite sa fie usor de transportat si de mutat dintr-un loc in altul. cosuri cu flori 8 martie frezii parfumate Vezi intr-un video detaliat si cum livram noi cosuri cu flori online:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *