Cosuri flori 8 martie

Cosuri flori 8 martie – cele mai frumoase urari de Ziua Mamei sau Ziua Femeii pot fi transmise cu flori minunate, desigur! Nici un cadou de 8 martie nu ar trebui oferit fara macar o floare de primavara care sa ii parfumeze si sa ii infrumuseteze ziua destinatarei. Dar te-ai gandit vreodata ca si viata florilor pe care le oferi este importanta pentru femeia pe care o iubesti?

Un cadou floral trebuie sa reziste cat mai mult timp, iar cosuri flori 8 martie sunt cadoul ideal in acest sens. Usor de transportat datorita impletiturii durabile din rachita si a toartei, aceste aranjamente florale sunt pe gustul oricarei femei. Cosurile cu flori sunt mai rezistente precum aranjamente in timp (viata pana la 14 zile) pentru ca sunt realizate pe burete floral ud care hidrateaza si pastreaza proaspete florile, fara eforturi suplimentare din partea destinatarei.

cosuri flori 8 martie

cosuri flori 8 martie

De asemenea, cosuri flori 8 martie sunt rezistente si pentru ca in aranjament florile sunt taiate foarte scurt, lucru care permite o hidratare mai rapida a cupei de floare. Cele mai cumparate cosuri cu flori in aceasta perioada sunt:

Mamele adora flori! Femeile, in general, adora florile! De ce sa nu le faci ziua si mai frumoasa daruindu-le un cos cu flori. Cosurile cu flori confera aranjamentului floral un aspect rustic, primavaratic, relaxat si fermecator, cu totul si cu totul irezistibil!

Cosuri flori 8 martie

Am facut in continuare o selectie de cosuri cu flori perfecte pentru ziua de 8 martie! Cosurile cu flori, in general, au un pret de pornire de la 89 RON si sunt minunate pentru ca permit mixuri florale cu adevarat speciale si aranjare uniforma (circulara sau curgatoare). Aceste cosuri cu flori sunt la promotie in perioada 14 februarie – 10 martie si pentru a sti primul de aceste promotii te invitam sa te abonezi la newsletter-ul FlorideLux.

cos flori 8 martie lalele cos flori 8 martie zambile cos flori 8 martie

Descopera aici toate modelele de cosuri de flori 1-8 martie! 🙂

Add Comment