Flori 8 martie pentru MAMA

Flori 8 Martie pentru MAMA, am pregatit special pentru cele mai bune si merituoase mame cateva produse absolut magnifice, care in fiecare an sunt best seller absolut, fara exceptie. Atunci cand alegi flori 8 martie pentru mama, vrei sa faci o alegere potrivita, vrei sa fie flori parfumate, primavaratice, rezistente, dar in acelasi timp sa ii si ramana o amintire placuta mamei tale.

Produsele pe care ti le-am pregatit sunt atat de frumoase, de dragalase si de accesibile la pret, incat vei vrea sa cumperi aceste flori pentru mama ta atat cu ocazia 8 martie, cat si de ziua ei, de onomastica sau cu ocazia oricarui alt eveniment care o implica pe mama ta si iubirea ta neconditionata pentru ea.

Flori 8 Martie pentru MAMA

Ziua Mamei se sarbatoreste in Romania pe 8 martie in fiecare an si este momentul perfect ca noi, adultii ocupati si mereu preocupati, sa ne oprim un moment si sa ne amintim de fiinta care ne-a oferit totul, care s-a sacrificat pentru binele si sanatatea noastra si care ne-a crescut cu toata dragostea posibila si imposibila. Exact! MAMA.

Pentru ca si noi facem parte din acesti adulti prinsi in problemele zilnice si care uita adesea de un om care se gandeste mereu la noi, am creat 2 produse absolut fantastice, care s-au dovedit foarte iubite de catre clientii nostri. Produsele florale constau in cani inscriptionate cu mesajul MAMI, TE IUBESC! + un design floral primavaratic si incantator.

Comanda flori online de 8 martie de la Flori de Lux.

Mama voastra se poate bucura de acest cadou pe o perioada nedeterminata. Mai intai se va bucura de pana la 2 saptamani de frumoasele flori care decoreaza aceste cani si apoi, dupa ofilirea florilor, se va putea bucura de aceasta cana inscriptionata cu mesajul Mami, te iubesc, ce ii va aminti mereu de iubirea ta!

flori 8 martie pentru mama

Aceasta cana din ceramica, cu mesajul mami, te iubesc, este decorata incantator cu flori proaspeet de wax flower, solidago, lalele albe si flori parfumate de frezii albe si galbene.

flori 8 martie pentru mama 2

Inca o cana din ceramica cu mesajul Mami, te iubesc!, insa de aceasta data decorata intr-un stil mai elegant, cu gerbera, frezii, minirosa si eryngium, alaturi de crengute naturale de salex si un fluture mare, alb, extrem de feminin si frumos.

Add Comment