Flori 8 martie

Flori 8 martie – momentul perfect sa arati un gest de iubire neconditionata femeilor pe care le iubesti, le respecti sau le admiri: mama, bunica, fiica, sora, cea mai buna prietena, sefa, partenera de afaceri, doctorita, profesoara, colega de serviciu, functionara amabila, vecina de bloc, vanzatoarea draguta de la magazin, scriitoarea unei carti inspirationale, femeia care este modelul tau in viata, o femeie pe care vrei sa o cuceresti etc.

8 martie este Ziua Femeii si toate femeile se pregatesc sa primeasca flori, ciocolata, baloane, plante, bijuterii si alte cadouri interesante. Nu trebuie sa ratezi acest moment si sa nu oferi flori 8 martie. Mai ales ca aceasta zi minunata este fix una de primavara, cand natura abunda de flori colorate si parfumate, la preturi foarte bune, perfecte pentru a fi daruite in buchete ample, de neuitat.

Top 10 cele mai frumoase flori de primavara

Noi suntem cei mai indicati sa iti oferim sfaturi despre flori 8 martie, intrucat ne ocupam cu aste de 14 ani de zile. Stim deja ce adora femeile si ce isi doresc barbatii. Am pregatit pentru tine in continuare cateva sugestii minunate pentru a face cele mai potrivite alegeri de cadouri florale pentru 8 martie. Desigur, ne vom concentra impreuna pe buget, forma, culoare si continutul floral. Toate aceste criterii trebuie sa fie respectate intocmai pentru a crea buchetul perfect pentru tine!

Flori 8 martie

Buget pana in 100 RON

flori 8 martie - buchet 3 trandafiri albi

Buget 200 RON

flori 8 martie buchet de irisi si trandafiri

Buget 300 RON

buchet_lalele_si_orhidee_2_flori 8 martie

Buget 400 RON

buchet_si_sampanie_2_ flori 8 martie

Buget 500-700 RON

ursulet-din-crizanteme-8 martie

Buget peste 1000 RON

aranjament_inima_de_trandafiri_2_flori 8 martie

Toate aceste buchete si aranjamente magnifice fac parte din portofoliul florariilor FlorideLux. Ne gasesti online la www.floridelux.ro sau in magazinele noastre stradale deschise in Bucuresti, Brasov si Cluj. Livrarea pentru flori 8 martie este gratuita si garantata in peste 12000 de localitati din Romania. Comanda si tu un zambet de 8 martie! Este garantat! 🙂

Add Comment