Flori pentru mama
Flori pentru mama
Flori pentru mama, Mămică, mamă, mami. Indiferent cum ai numi-o, ea este una dintre cele mai importante persoane din viața noastră. De aceea, sărbătorim această femeie minunată doar pentru a-i anunța cât de fantastică este cu adevărat. De cele mai multe ori, le arătăm mămicilor dragostea noastră cu un buchet frumos de flori de Ziua Mamei.  Buchet de flori care se potrivește perfect stilului și personalității ei. Dar nu este întotdeauna ușor să știți ce flori va iubi cel mai mult. De aceea, am realizat această listă cu cele mai apreciate flori pentru a-i oferi mamei de ziua ei. Astfel, îi puteți oferi darul fericirii așa cum merită.
Flori pentru mama
Flori pentru mama

8 Dintre cele mai populare flori pentru mama

 • Trandafiri - Nu sunt doar pentru relații romantice, pot fi perfecti și pentru mama! Alegeți culori mai suave, cum ar fi roz sau chiar un trandafir piersic în buchetul dvs. Nu sunteți siguri ce flori să-i trimiteți mamei? Trandafirii sunt întotdeauna o alegere excelentă și garantată că o vor face să zâmbească!
Flori pentru mama
Buchet 2 nuanțe trandafiri roz
 
 • Lalele delicate - Deoarece Ziua Mamei cade adesea în primăvară, lalelele sunt o alegere sezonieră excelentă pentru cadou. Aceste flori delicate vin în aproape orice culoare, astfel încât să o puteți surprinde pe mama cu un buchet frumos care i se potrivește perfect. Deoarece lalelele sunt, de asemenea, o floare populară de primăvară, ele vor arăta frumos acasă în acest sezon.
Flori pentru mama
Cele mai frumoase lalele

Citește și Cum livrăm comenzi flori online?

 • Crini - O altă floare populară atunci când vine vorba de flori pentru mama. Crinii adaugă o notă de eleganță și parfum oricărui buchet. Aceste flori mari sunt cu adevărat o minune de văzut. Crinii sunt disponibili într-o varietate de culori moi și îndrăznețe. Astfel puteți face buchetul ei la fel de perfect ca ea!
Cutie flori senzationale
Cutie flori senzaționale
 • Minunatul Lisianthus - Această floare blândă este un plus excelent pentru orice buchet. Deși pot fi mici, lisianthus este perfect pentru a adăuga un plus de eleganță aranjamentelor dvs. Se amestecă cu o varietate de flori mai mari.
Aranjament floral vise implinite
Aranjament floral vise implinite
 • Frumoasele crizanteme - O altă floare clasică pentru mama. Crizantemele pot arăta grozav singure sau într-un aranjament mixt cu alte flori frumoase. Sunt disponibile într-o mare varietate de forme, dimensiuni și culori, așa că suntem siguri că o veți găsi pe cea perfectă.
Crizanteme, flori cu suflet de primavară
Crizanteme, flori cu suflet de primavară
 • Iris vibrant - Flori elegante și frumoase, care arată minunat în casă. Mama va adora cu siguranță un buchet cu aceste flori uimitoare. De ce să nu le îmbini cu niște trandafiri superbi? Un impact uriaș cu o combinație simplă! Aceste flori strălucitoare sunt perfecte pentru o mamă care iubește culoarea și toate lucrurile vibrante!
   
Buchet iriși, floarea-soarelui și spice de grau
Buchet iriși, floarea-soarelui și spice de grau
 • Orhidee elegante - Atunci când vine vorba de alegerea florilor pentru mama, orhideele sunt întotdeauna populare. Mai mult o plantă decât un buchet, aceste flori pot dura mult timp și pot fi admirate mulți ani de acum încolo. Desigur, puteți comanda orhidee în buchete și vor avea un impact la fel de mare.

Flori pentru mama

101 orhidee imperiale
101 orhidee imperiale
 • Garoafe clasiceCând vine vorba de a găsi flori frumoase pentru a le oferi mamei, atunci garoafele clasice sunt o alegere populară. Aceste flori de lungă durată vor arăta fantastic în orice spațiu. Cu o gamă uimitoare de culori dintre care puteți alege, chiar nu puteți greși. Alegeți o nuanță pastel mai moale pentru un aranjament sofisticat. Sau îndrăznește și luminează pentru ceva mai vibrant. Dacă mama ta iubește lucrurile clasice, sigur va aprecia garoafele.
Buchet vesel de garoafe și hypericum
Buchet vesel de garoafe și hypericum
Nu uita de beneficiile FlorideLux:
 • Flori proaspete
 • Cadouri deosebite
 • Poză martor pe e-mail
 • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
 • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
 • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
 • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106 Whatsapp 0722560914 contact@floridelux.ro www.floridelux.ro - comandă flori online www.coroane.ro - coroane funerare cu livrare oriunde www.cosuridelux.ro - livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti - Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre: ioana.dosinescu.ro www.petaledeviata.ro www.celemaifrumoaseflori.ro www.ziuaindragostitilor.ro www.1martie.ro www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:

https://www.facebook.com/florariafloridelux https://www.youtube.com/user/floridelux http://instagram.com/floridelux.ro